İstiklal İlkokulu

WEB https://bartinistiklal.meb.k12.tr
Adres : KIRTEPE MAH. SANTRAL SK. ISTIKLAL ILKOKULU BLOK NO 9 MERKEZ / BARTIN
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda karşılıklı sevgi ve saygı temeline oturtulmuş insan haklarına saygılı yurttaşlık bilincine sahip doğa ve çevre bilinci oluşturmak, bilgiye ulaşmasını bilen, üretken ,teknolojiyi, bilgi ve becerilerini toplum yararına kullanan öğrencilerimizle, diğer kurumlarla iş birliği ve rekabette öncü olmak ve her öğrencimizi en iyi şekilde eğiterek bir üst kurumda başarılı kılmak başlıca hedefimizdir
MİSYON : Bizler Türkiye cumhuriyeti devletine bağlılık esasına dayalı olarak Atatürk İlke ve devrimlerini rehber edinmiş fertleriz. Bizler Türk Milli Eğitimini temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda Bartın ilimizin tarihi dokusunun simgesi olan okulumuzdan başlayarak gelişen ve değişen dünyayı yakından takip eden tüm paydaşları ile içinde bulunduğumuz imkanlar dahilinde iş birliği içerisinde durmadan çalışmayı prensip edinmiş ülkemizin gelişimine katkıda bulunmanın gayretinde olan bir eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal öğretim